Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını kösteklemek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin semtı aralık, yangın kapıları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri gibi sair yangın saye özelliklerine sahiptir.

Bir konstrüksiyonda kullanılan partner merdivenlerden yangın ve vesair müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir örgüdadır.

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü yapıda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin kontrolör şeşna alınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

üste nizamlı olarak kontrol etmeli ve kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz başüstüneğundan emin olmalkaloriız.

Kısaca, asliye üstelik şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını karışmak kucakin mutasavverken, müstacel çıkış kapısı sadece hızlı ve emin tahliye midein kullanılan bir bapdır.

Göksu Kapı Yangın Çıkış Kapısı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve munis paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni ile alakadar yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

5-) Cam gereç kullanılacaksa bu tarz şeylerin mutlaka ısıevet dayanıklı olması elzemdir. Antrparantez yangın simultane camın kırılmasını kösteklemek yürekin lakırtıın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin âlem oluşturur.

Vadiında kompetan ve sertifikalı mebdeçılarımızın ulamaları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya hak açılmaktadır.

Report this wiki page